Om YoungBorn

Young Born er en online og fysisk butik hvor du finder et stort udvalg af babytøj,  børnetøj og graviditetstøj. 

Vi har gjort os umage med at vælge de helt rigtige styles, tekstiler, prints, farver og brands - såsom Petit Piao, Lil Atelier, Jack & Jones, GoBabyGoLittle Wonders, BIBS, Pippi og Minymo. Vi har base på naturskønne Bornholm og vi har derfor en helt naturligt forkærlighed til naturens bløde og milde farver.

Vores lille familiedrevne virksomhed, består af mor Mie, far Christoffer og vores 2 dejlige piger fra 2019 og 2021. Vi er selv født, opvokset og bosat på Bornholm, og som mor på Bornholm kan jeg ofte føle mig begrænset, fx når det gælder udvalget af tøj, foredrag eller aktiviteter man kan lave med sine børn. Efter at have tænkt mange tanker, har jeg besluttet mig for, at gøre noget ved dette - og det er Young Born et resultat af.

Young Born er skabt med udgangspunkt i, at alle børnefamilier på Bornholm ikke skal føle sig begrænsede.

Young Born sender til vores skønne kunder i hele Danmark. Men som en særlig bonus, kan du som bornholmer vælge at afhente/returnere tøjet direkte fra mit lager, så du sparer fragten. Udover dette vil der være fri fragt indenfor Rønnes byskilte.

Målet er at skabe en uformel webshop og butik som gør plads til dig og dine børn. Et sted hvor det er okay, at have sine børn med, smide pusletaske og legetøj på gulvet eller hvad der skal til, for at give dig selv lidt ekstra tid, til at fordybe dig i tøjet. 

Tak fordi du vil støtte mig, på min rejse.